Geen categorie

Voor de mannen: Linnen is de trend voor 2019!

By 27 mei 2019 No Comments

Waar we in 2019 om veel canvas sneakers en kleurrijke sneakers zien, is linnen een van de trends voor de rest van je garderobe. We hebben een top 5 coole mode-items geselecteerd ter inspiratie.

Linnen, de trend van 2019

We verzinnen het niet, de lookbooks en modeshows voor de lente en zomer van 2019 waren doorspekt met linnen mode-items. Van broeken met een wat wijdere snit tot fijn gesneden jasjes. deze stof zit niet alleen als gegoten, maar is ook nog eens verkoelend. Een overzicht aan stijlvolle items ter inspiratie.


Godzijdank hoeft alles niet meer zo strak te zitten dat je geen adem meer kunt halen. Sterker: oversized is de trend. En nee, daarmee bedoelen we niet die overdreven lange T-shirts, maar gewoon subtiel oversized. Dit T-shirt koop je bij COS voor 49 euro.

Met een linnen colbert ga je heel snel de mist in. Wij zeggen: doe het niet of doe het goed. In het laatste geval betaal je wat meer, maar dan heb je wel dit uiterst fijn gesneden jasje van Jacquemus. Kost je omgerekend 530 euro.

Natuurlijk ligt de H&M straks ook vol met deze trend, maar die overhemden halen niet bij dit model van Arjé. Dat merk je als je het shirt aantrekt, maar we begrijpen ook dat je er geen 229 euro voor over hebt.

Terug naar Our Legacy, simpelweg omdat dit Zweedse merk sublieme kleding maakt. Deze polo is geniaal in zijn eenvoud. Prijs: 180 euro.

Naast de slobberige broek en de pantalon wil je, als je toch bezig bent, ook een normale linnen broek. Maar dan wel eentje met net even een extra goede snit. Komen we uit bij deze van Loewe. Kost je omgerekend 520 euro, maar hé, dit is puur even ter inspiratie.

(Bron: Manners.nl , meer trends klik hier!)

Leave a Reply