Skip to main content

De iconische Kérastase Elixir Ultime lijn is nu verrijkt met Marula-olie en Camellia, twee ingrediënten die je haar nog glanzender maken, en een heerlijk, rijke geur hebben. Wij verwennen jouw haar graag met het beste dat er is!

 

Puur goud. De Kérastase Elixir Ultime producten zijn vormgegeven in stralende, gouden verpakkingen.

De toegevoegde Marula-olie zorgt voor nog meer glans en voeding, verrijkt de shampoo. De oliën in de producten zorgen voor glans, thermo-bescherming, en intense voeding van je haar.

  • Bain de Shampoo, € 24,50
  • Masque het masker, € 43,50
  • Nourishing oil de olie, € 39,50

 

De shampoo ruikt heerlijk, rijk en luxueus. Dat was wel te verwachten, want kijk nu naar de fles! Het lijkt alsof er gouden blaadjes in dwarrelen. Na het wassen het haar schoon, en gevoed.

kerastase_elixir_ultime_bain_250ml_a

Voor nog wat extra verzorging, breng je het masker aan op je haarpunten haarpunten, en laat je het even inwerken. De consistentie is vrij stevig, maar het masker versmelt zonder moeite met je haar. Je spoelt het uit, en je merkt dat jouw haarlengtes zacht zijn, én gemakkelijk doorkambaar. Indrukwekkend.

kerastase_elixir_ultime_masker_200ml

De olie is hét paradepaardje van de lijn, en wij vertellen jou waarom. Hij verzorgt niet alleen je haarpunten, en gaat pluis tegen voor wel 96 uur, maar hij zorgt ook voor een heerlijke geur, wel 30 uur lang. Je brengt de olie aan op je haarpunten, voor het föhnen, na het föhnen, of dagelijks voor extra glans en een heerlijke geur. De olie is rijk, maar zolang je hem niet te rijkelijk aanbrengt verzwaart hij je haar niet, en maakt hij je haar niet vet. En de geur: ja, die is fantastisch.

OLEJKI-ZDJĘCIE-DO-ARTYKUŁU

CONCLUSIE

De Kérastase Elixir Ultime lijn is een topper. De producten ruiken heerlijk, en zitten stuk voor stuk bomvol oliën die je haar van binnenuit verzorgen, en anti-frizz werken. Ze zijn een beetje duurder dan de haarproducten die je bij de drogist vindt, maar als je op zoek bent naar een wat luxueuzere verzorging, die je haar een echte boost geven én een langdurige geur achterlaten, is dit zeker iets voor jou.