Persbericht

SalonTOF Wint Coiffure Award 2016 (persbericht)

By 18 mei 2016 No Comments

DOMINIC VLEER–TIMMERS VAN SALON TOF UIT ’S-HERTOGENBOSCH 

WINT COIFFURE AWARD

De 25ste editie van het prestigieuze Coiffure Award gala vond zondagavond 1 mei plaats in Studio21 in Hilversum. Een gala avond met een gevarieerd programma aan optredens, spectaculaire haarmodeshows en de uitreiking van in totaal 13 ‘Haar Oscars’. Dominic Vleer-Timmers van Salon TOF uit ’s-Hertogenbosch won de award voor beste heren kapper regio zuid Nederland. Ook behoort Dominic tot de  top 3 van Nederlands beste dameskapper en haarkleurspecialisten van Nederland.
Het juryrapport van de winnaar luidt: “Vorm en kleur met gedurfde contrasten en behoud van een stijlvol totaalbeeld. Een collectie op een zeer hoog niveau. Creatief concept dat vaktechnisch tot in de puntjes is uitgewerkt.”

SalonTOF in de absolute top van de Nederlandse haarindustrie
Dominic Vleer (Art. Director SalonTOF) is op 26 Jarige leeftijd al een grote naam in de Nederlandse top van kappers en haarstylisten. Samen met zijn team van Toffe haarstylisten maakt hij mensen nog mooier dan ze al zijn in zijn salon gevestigt in ‘-s Hertogenbosch.

Dat de zesentwintigjarige Vleer met zijn team zo veelvuldig in de prijzen valt, komt niet helemaal uit de lucht vallen. Op zijn achttiende bemachtigde hij al de eerste plaats op het Nederlands kampioenschap ‘de Hairfashion awards’. Met zijn team van SalonTOF won hij de afgelopen jaren al meerdere awards en dit jaar komt daar nog eens de titel voor beste Heren kapper regio zuid bij.

Dominic en het team van TOF, wonnen eerder al:

-1e plaats                   Coiffure award categorie: Consumer                                                       (2014)

-1e Plaats                   Coiffure award categorie: Heren zuid                                                       (2013)

-1e Plaats                   Coiffure award categorie: Press                                                                   (2012)

-1e Plaats                   Coiffure award categorie: Dames Zuid Nederland                                     (2011)

-1e plaats                   Coiffure award categorie: New Comer of the Year                                     (2009)

Laura van de Graaf (Event Manager Schwarzkopf Professinal): “Met de Coiffure Award bieden wij de topkappers van Nederland al 25 jaar een Podium om hun vakmanschap te tonen. Dat we samen met Coiffure Magazine voor elkaar hebben gekregen om een onafhankelijke wedstrijd in de markt te zetten, waar iedereen in de branche aan mee kan doen, en waardoor een groot aantal topkappers echt naam hebben kunnen maken waaronder de topper Dominic Vleer-Timmers, dat vind ik iets bijzonders en ben ik trots op. Wij zorgen met ons evenement ervoor dat de kapper en de branche zichzelf op een heel positieve manier kan profileren. We delen als organisatie samen met de kappers de passie voor haar.

Corina Kuipers (Uitgever Coiffure Magazine): “De Coiffure Award is al 25 jaar het belangrijkste event voor kappers om zichzelf creatief te bewijzen. Onderscheid is het toverwoord in de kappersbranche en dat hebben de genomineerden ook dit jaar weer laten zien.”

Fashionably beelden
Een Overzicht van alle Coiffure award winnaars, inclusief De winnende beelden met een fashionachtige uitstraling zijn in high res. op te vragen via info@Salontof.nl. Mocht u meer informatie nodig hebben kunt u altijd contact met ons opnemen.

Salon TOF Van Berckelstraat 59 5211 PG ’s-Hertogenbosch
info@www.salontof.nl
T 073- 6103310 
Wwww.Salontof.nl

 

coiffure winnaars
——————————————————————————————————————————-

Bijgaand beeld van de uitreiking van de awards (fotografie Jeroen Snijders) is vrij voor publicatie. De winnende serie van Dominic Vleer-Timmers:(Hairstyling: Dominic Vleer-Timmers, Fotografie: Giel Domen, Visagie: Carlijn Beukers, Styling: Annet Veerbeek) is vrij voor publicatie mits Coiffure Award en credits vermeld worden.

Daarnaast zijn in de bijlage pdf’s opgenomen met een overzicht  van alle winnaars, de juryleden en een profiel over Coiffure Award. 

Leave a Reply