Hair

SalonTOF 5x Genomineerd voor de Coiffure Award

By 18 april 2016 No Comments

Salon TOF te ’s-Hertogenbosch

5X genomineerd voor de Coiffure Award 2016

Wederom is het ons gelukt! Wij mogen ons dit jaar voor het achtste jaar op rij aansluiten bij één van de beste kappers van Nederland. Dit maal zijn wij in vijf categorieën genomineerd voor de meest prestigeuze haarmode fotografie prijs ‘De Coiffure Awards’. Dit jaar zijn wij genomineerd voor: beste dames, heren 2x, color en het beste team kappers van Nederland.

SalonTOF in de absolute top van de Nederlandse haarindustrie

Dominic Vleer (Art. Director SalonTOF) is op 26 Jarige leeftijd al een grote naam in de Nederlandse top van kappers en haarstylisten. Samen met zijn team van Toffe haarstylisten maakt hij mensen nog mooier dan ze al zijn in zijn salon gevestigt in ‘-s Hertogenbosch.

Dat de zesentwintigjarige Vleer met zijn team zo veelvuldig in de prijzen valt, komt niet helemaal uit de lucht vallen. Op zijn achttiende bemachtigde hij al de eerste plaats op het Nederlands kampioenschap ‘de Hairfashion awards’. Met zijn team van SalonTOF won hij de afgelopen jaren al meerdere awards en dit jaar komen daar nog eens 5 belangrijke nominaties bij.

De haarstylisten van SalonTOF, wonnen eerder al:

-1e plaats             Coiffure award categorie: Consumer (2014)

-1e Plaats             Coiffure award categorie: Heren zuid(2013)

-1e Plaats             Coiffure award categorie: Press(2012)

-1e Plaats             Coiffure award categorie: Dames Zuid Nederland(2011)

-1e plaats             Coiffure award categorie: New Comer of the Year(2009).

-En tal van andere prijzen waaronder Nederlands en europese  kampioenschappen.

Vanuit pure passie

De deelname aan de Coiffure Awards is voor SalonTOF elk jaar het artistieke hoogtepunt volgens Dominic Vleer (Art Director SalonTOF). ‘Voor de awards gaan we all out, we halen het beste uit onszelf naar boven. Om kans te maken op de awards moeten we technieken tot in het extreme beheersen, we werken met uitzonderlijke precisie en toewijding hieraan. Dat stelt ons in staat om op de grens van het onmogelijke te presteren. Voor Dominic en zijn team is het een enorme waardering als die inspanning door de jury wordt beloond met een Award. ‘wij zien in ons werk een parallel met kunstschilders, beeldhouwers en architecten. Het is een vorm van kunst’, zegt Dominic. ‘Wij werken hier iedere dag met veel voldoening omdat we vanuit onze passie en professionaliteit mensen een kapsel geven dat bij ze past en dat ze verdienen, we maken ze mooier.

De uitreiking vindt plaats op 1 mei aanstaande in Studio 21 te Hilversum. De awards zullen uitgereikt worden door niemand minder dan Johnny de Mol. U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. U kunt zich hiervoor aanmelden via www.coiffureaward.nl

Fashionably beelden

De genomineerde beelden met een fashionachtige uitstraling zijn in high res. op te vragen via info@www.salontof.nl. Mocht u meer informatie nodig hebben kunt u altijd contact met ons opnemen.

coiffure 2coiffure 1coiffure 3

Leave a Reply