's-HertogenboschhaarproductenSalon informatie

Nieuw: Kerastase Blond Absolu

By 16 januari 2019 No Comments

1 – Wat is Kérastase Blond Absolu?
Kérastase Blond Absolu is een nieuw gamma met verzorgingsproducten voor grijs, blond en geblondeerd haar. En of je nu een platinum effect a là granny hair wil of juist een natuurlijke, warme uitstraling? Kérastase Blonde Absolu biedt haarproducten voor elke blondine!

2 – De Kérastase Blond Absolu producten
Kérastase Blond Absolu bestaat uit de volgende producten:

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor herstel, neutralisatie van geeltinten en een koel effect:

We hebben het al eerder genoemd: we vinden het supergaaf dat er nu eindelijk een Kérastase zilvershampoo is. En dat is de Kérastase Blond Absolu Bain Ultra-Violet. Deze zilvershampoo is geschikt voor geblondeerd, koel blond en grijs haar. De shampoo reinigt niet alleen, maar neutraliseert ook oranje tot donker gele tonen. Daarnaast beschermt het tegen dagelijkse oxidatie en vervuiling en blijft je blonde haar zo lang mogelijk mooi!

Naast zilvershampoos is er ook veel vraag naar bijbehorende conditioners en maskers. Ook aan die vraag heeft Kérastase voldaan met de Kérastase Blond Absolu Masque Ultra-Violet. Kan je haar na bijvoorbeeld een blondeerbehandeling wel wat extra verzorging gebruiken én wil je ongewenste geeltinten (van donker geel tot licht geel) neutraliseren? Dan is dit haarmasker precies wat je zoekt.

Voor herstel, opheldering en behoud van warm blond:

Ben jij juist fan van je warme blonde lokken en wil je niets van een koel effect weten? Dan is de Kérastase Blond Absolu Bain Lumière precies wat je nodig hebt! Deze shampoo doet hetzelfde als de Bain Ultra-Violet, maar dan zonder paarse pigmenten. Je warme blonde haar wordt nog mooier dankzij een verbeterde glans!

De Kérastase Blond Absolu CicaFlash is een ‘Intense Fortifying Treatment’. Het biedt de herstellende prestaties van een masker met de luchtinge afwerking van een conditioner. Vooral als je haar geblondeerd is (of je hebt bijvoorbeeld highlights) is deze verzorging ideaal. Je haar wordt van binnenuit herstelt, sterker en zal minder snel afbreken. Gezond, blond haar is het resultaat.

Dan is er tot slot de Kérastase Blond Absolu CicaPlasme. Dit is een leave-in serum om je haar gedurende de dag (en nacht) optimaal te beschermen en te herstellen. Zo beschermt het je haar tegen temperaturen tot 230°C (want ja, je wil je blonde haar misschien wel eens steilen of krullen) én tegen UV-Straling. Bovendien worden gespleten punten samengebonden en verdere splijting voorkomen.

 

3 – De Kérastase Blond Absolu Ingrediënten

Binnen dit gamma zijn een tweetal ingrediënten gebruikt die we graag even toelichten.

De eerste is Hyaluronzuur. Dit ingrediënt is gebruikt in alle Blond Absolu producten. Hyaluronzuur is vooral bekend in de huidverzorging. Hier staat het bekend om zijn uitstekende ‘opvullende’ eigenschappen waarmee je oneffenheden laat verdwijnen. Maar de voornaamste eigenschap zit in het hydrateren. Dankzij het vermogen om vocht aan te trekken én vast te houden, wordt de huid gevoed en blijft deze soepel. Deze hydraterende eigenschappen brengen ook het vochtgehalte van het haar en de hoofdhuid opnieuw in evenwicht.

De tweede is Edelweiss Extract. Deze plant groeit voornamelijk in de Zwitserse Alpen en komt in andere gebergten voor. Niet zo spannend, hè? Maar omdat de plant aan extreem lage temperaturen alsook hoge doseringen UV-Straling wordt blootgesteld, is het een expert in zelfbescherming. En dat maakt dit extract het ideale ingrediënt om je haar te beschermen tegen vrije radicalen en andere invloeden van buitenaf.

4 – Introducing: de allereerste Kérastase Zilvershampoo!

De zilvershampoo behoort zonder twijfel tot de meest gewilde shampoos. Daarom vragen wij ons al jarenlang af waarom Kérastase geen zilvershampoo heeft. Totdat we van Kérastase Blond Absolu hoorden. Want met dit gamma zal er eindelijk een Kérastase Zilvershampoo worden geïntroduceerd!

Deze ‘Kérastase Silver Shampoo’ zal paarse pigmenten bevatten en geschikt zijn voor geblondeerd, koel blond en grijs haar.

5 – Routines voor iedere blondine!

Kérastase heeft voor iedere blondine een routine uitgeschreven. Hieronder vind je per type blond beschreven welke producten je het beste kunt gebruiken en hoe vaak.

Grey Blonde: Gebruik Bain Ultra-Violet een keer per week totdat de juiste toon is bereikt. Gebruik Bain Lumiére + CicaFlash + CicaPlasme dagelijks voor het verhelderen, hydrateren en modelleren.

Platinum Blonde: Gebruik Bain Ultra-Violet een keer per week totdat de juiste toon is bereikt, gevolgd door Masque Ultra-Violet om de tint te behouden en het haar te herstellen. Gebruik de Bain Lumière + CicaFlash + CicaPlasme dagelijks voor het verhelderen, hydrateren en modelleren. Gebruik CicaPlasme een keer per week als voedend nachtserum.

Californian Blonde: Gebruik Masque Ultra-Violet een keer per week om brassinesstegen te gaan. Gebruik Bain Lumière + CicaFlash + CicaPlasme dagelijks voor het verhelderen, hydrateren, UV-bescherming en moddelleren. Gebruik CicaPlasme een keer per week als voedend nachtserum.

Highlighted Blonde: Gebruik Masque Ultra-Violet een keer per week om brassinesstegen te gaan. Gebruik Bain Lumière + CicaFlash dagelijks voor verheldering en hydratatie. Gebruik CicaPlasme dagelijks om het haar te beschermen, krullen te definieren en stijl haar glad te houden.

Caramel Blonde: Gebruik Bain Lumière + CicaFlash dagelijks voor verhelderen en hydrateren. CicaPlasme dagelijks als finishing leave-in om pluis onder controle te houden en punten te definiëren. Gebruik Masque Ultra-Violet op plekken waar warme tonen voorkomen om deze te neutraliseren.

Sun-Kissed Blonde: Gebruik Masque Ultra-Violet elke twee weken of wanneer je brassiness ziet. Bain Lumière + CicaFlash + CicaPlasme dagelijks voor verhelderen, hydrateren, beschermen en modelleren.

6 – Kérastase Blond Absolu kopen?

De Kérastase Blond Absolu lijn is bij ons in de salon verkrijgbaar. Dan kunnen wij u een persoonlijk advies geven afgestemd op uw wensen.

Leave a Reply