Skip to main content

Verkrijgbaar bij SalonTOF: de absoluut natuurlijke luxe Kérastase haarverzorgingslijn Aura Botanica! De producten zijn een combinatie van luxe, kwaliteit en natuurlijke ingrediënten. Een bijzonder gamma aan producten waarvan minstens 97% een natuurlijke oorsprong heeft en gemiddeld 98% biologisch afbreekbaar is.

De producten hebben een bewezen resultaat op het haar en hebben een intens voedende werking, geven het haar een ‘nude touch’, anti-frizz en tot 4 keer meer glans.

Schermafbeelding 2018-01-29 om 11.47.05

De pure kracht van de natuur, in een verfijnde ervaring
Het Aura Botanica gamma biedt een antwoord op een groeiende vraag voor verantwoorde luxe. Het biedt effectieve verzorging voor natuurlijk, licht dof haar en laat een gezonde, natuurlijke glow achter. De sublieme sensatie van ‘nude’ hair wordt geïntroduceerd, zonder laagje en zonder residuen. Prachtig haar met een natuurlijke glow, alsof het herboren is.

WARE NATUURLIJKHEID met formules samengesteld uit ingrediënten met gemiddeld 98% natuurlijke oorsprong. De actieve ingrediënten zijn van verantwoorde afkomst. Alle formules zijn gemiddeld 97% biologisch afbreekbaar.

WARE KWALITEIT, met bewezen werkzame bestanddelen die 48 uur duurzame voeding bieden, 72 uur anti-frizz controle en 4x meer glans.

WARE LUXE in een complete zintuiglijke beleving; innemende texturen en een unieke geur, gehuld in een elegante verpakking. De beleving wordt versterkt door een op-maat-gemaakt in-salon ritueel en thuis herbeleefd, als momenten van puur welzijn. Het genot is nog mooier gemaakt door de uitstekende kwaliteit van verantwoordelijk gewonnen kokosnoot- en arganoliën.

3 STYLING PRODUCTEN
Aan de huidige verzorging van Aura Botanica hebben ze nu 3 nieuwe styling producten toegevoegd.

3 Styling producten om iedere haarstructuur te kunnen behandelen. Wij adviseren jou graag in de salon wat het bete bij jouw haar past.

Deze producten zijn verkrijgbaar vanaf de tweede week Februari.

aura-LOOKmag_p_tinterior-1

Leave a Reply