's-HertogenboschPersberichtSalon informatie

Nice to meet Tessa, onze nieuwe Topstylist!

By 15 november 2018 No Comments

Vanaf 1 december zal onze nieuwe collega Tessa bij ons werkzaam zijn als Topstylist. Om haar alvast iets beter te leren kennen hebben wij haar een aantal vragen gesteld zodat je vast een goede indruk kan krijgen wie Tessa is en wat zij voor je kan betekenen.

Wie is Tessa?

Tessa;Mijn naam is Tessa, ik ben 22 jaar en woon sinds een jaar met mijn vriend in hartje Den Bosch. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te reizen, winkelen of uitstapjes te maken met vriendinnen. Afgelopen zomer heb ik met mijn vriend rondgereisd door Vietnam. Ik hou vooral van de combinatie tussen cultuur, natuur en de zon. Ik heb een aantal foto’s bijgevoegd zodat je kunt zien hoe ik mijn reis heb beleefd.Wat is jouw stijl?

Tessa; Elegant, Sexy en draagbaar! Voor mij is het belangrijk dat de indentiteit van de persoon die ik behandel versterkt wordt met een goede coupe en/of kleur, zodat het aansluit op wat hij of zij graag wilt uitstralen en hij of zij zich er prettig bij voelt.

Wat vind ik het leukste aan het kappersvak?

Tessa;In mijn vak als hairstylist ben ik erg perfectionistisch. Het maakt mij iedere keer opnieuw weer blij als een klant tevreden de deur uit gaat. Of het nou gaat om een korte of lange coupe, bij mannen, vrouwen of kinderen, de klant staat bij mij centraal! Ik vind het belangrijk om goed naar de wensen van de persoon in de stoel te luisteren en zal altijd een eerlijk en passend advies geven. Daarnaast ben ik altijd in voor een gezellig gesprek en werk ik het liefst in teamverband om het optimale resultaat te bereiken.


Waar haal ik mijn inspiratie vandaan?


Tessa; 
Ik haal veel inspiratie uit reizen, trainingen, modebladen en van verschillende culturen en het straatbeeld. Ik vind het ook erg leuk om ideeën op te doen met Pinterest en daar mijn eigen creatieve draai aan te geven. In mijn werk uit dat zich dat voornamelijk in het goed kijken en luisteren wat bij de persoon past die ik een nieuwe coupe of kleur aanmeet.

Wat kan de klant van salonTOF verwachten?
– Eerlijkheid, ik zal altijd een eerlijk advies geven aan jou als klant
– 200% inzet, ik wil het beste uit mezelf halen om de perfecte coupe en/of kleur te creëren.
– Last but not least: een vrolijke lach op mijn gezicht.

Ik zou het leuk vinden als je eens langs komt om me te leren kennen, Groetjes Tessa!

Tessa zal per 1 December werkzaam zijn op de volgende dagen:

Woensdag 09:00 tot 18:00 uur*
Donderdag 09:00 tot 19:30 uur*
Vrijdag 09:00 tot 18:00 uur*
zaterdag 08:30 tot 16:00 uur*

Enthousiast geworden? Maak direct een mooihaar afspraak met Tessa!

Klik hier om een afspraak te maken!

*In de December maand kunnen haar werktijden afwijken van haar reguliere agenda en daarom adviseren jou om onze online agenda in de gaten te houden.