PersberichtSalon informatie

Nice To Meet: Karin, Onze Nieuwe Topstylist!

By 26 oktober 2017 2 Comments

Het is eindelijk zover onze nieuwe ster Karin zal per 1 December 2017 bij ons werkzaam zijn als Topstylist. Karin is de afgelopen jaren bij meerdere zeer goede collega salons werkzaam geweest in de buurt van Breda. Wij willen jou graag alvast kennis laten maken met Karin en vroegen haar een aantal vragen om haar alvast wat beter te leren kennen!

Karin_Claassen

Wie is karin?
Karin; Ik ben avontuurlijk, reist graag de wereld rond en gaat een nieuwe uitdaging niet uit de weg.
In mijn vrije tijd ben ik vaak in de sportschool te vinden, Leef ik graag een gezonde lifestyle en eet ik zo gezond mogelijk! Ook vind ik lol en genieten erg belangrijk en dat die ik graag met de mensen waar ik veel van houd en mij erg dierbaar zijn.

Wat is jouw Style? 

Karin; Stoer, Sexy en draagbaar! Voor mij is het belangrijk dat de indentiteit van de persoon die ik behandel versterkt wordt met een goede coupe en/of kleur, zodat het aansluit op wat hij of zij graag wilt uitstralen en hij of zij zich er prettig bij voelt.

Wat vind jij het leukste aan het kappersvak?

Karin; Het leukst aan mijn vak vind ik, wanneer ik een klant een nieuwe coupe en/of bijpassende kleur kan aanmeten, waar hij of zij zich prettig en comfortabel mee voelt. ”Het is net als een jas: het moet als gegoten zitten”. Als de klant met een brede glimlach de salon verlaat en met de juiste thuisverzorging het haar op de juiste manier makkelijk in model krijgt met mijn gepersonaliseerde advies.

Waar haal jij jouw Inspiratie vandaan?

Karin;Ik kijk veel in toonaangevende modebladen zoals de Harpers Bazaar, Vogue en L’Officiel. Daarnaast volg ik bekende en minder bekende influencers op social media in de fashion en hair wereld. Ook ga ik graag naar haarshows, trainingen en kijk ik graag naar mensen op straat in grote steden die mij kunnen inspireren.

Karin_Claassen2

Wat kan de klant van SalonTOF van jou verwachten? 

Karin;Een eerlijk en professioneel advies met daarbij een stuk inlevingsvermogen om de behandeling zo gepersonaliseerd mogelijk aan te kunnen sluiten op de behoefte van de klanten die ik behandel.

Karin zal per 1 December werkzaam zijn op de volgende dagen:

Dinsdag 09:00 tot 18:00 uur*
Donderdag 09:00 tot 19:30 uur*
Vrijdag 09:00 tot 18:00 uur*
zaterdag 08:30 tot 16:30 uur*

*In de December maand kunnen haar werktijden afwijken van haar reguliere agenda en daarom adviseren jou om onze online agenda in de gaten te houden.

Ben jij nieuwsgierig naar karin en wil jij met haar een afspraak in plannen? Dat kan via ons online afspraken systeem: Klik hier om een afspraak te maken!

2 Comments

Leave a Reply