Haar tipsHair

Kan jouw haar wel wat extra’s gebruiken? Kom voor een Fusio Dose behandeling!

By 8 augustus 2018 No Comments

Het Fusio-Dose systeem van Kérastase pakt meerdere behoeften van je haar tegelijkertijd aan. De basis van deze behandelingen zijn sterk geconcentreerde formules (concentrés) die beantwoorden aan de basisbehoeften van het haar in samenwerking met boosters die het haar voorzien van secundaire behoeften. Door middel van een uitgebreide diagnose in combinatie met je eigen wensen wordt een Fusio Dose samengesteld die geschikt is voor jouw haartype en wensen.

Het is een speciale behandeling die u in onze salon laat uitvoeren. Kérastase Fusio-Dose bestaat uit twee delen: een concentré en een booster. U kiest het concentré zelf, en onze stylisten adviseert u over de booster.

Er is een keuze uit vier concentrés en vijf boosters. Ieder concentré vormt een oplossing voor een veel voorkomend haarprobleem (droog haar, gekleurd haar, verzwakt haar en dunner wordend haar). Gecombineerd met de boosters (die de secondaire behoefte van het haar aanpakt) krijgt u een behandeling die special op uw behoeften aansluit. U kunt een concentré en booster kiezen die niet uit de zelfde serie komen. Hierdoor biedt Kérastase Fusio-Dose 20 op maat gemaakte combinaties.

fusio 2
Na de wasbehandeling met één van de vele Kérastase shampoos welke past bij het haar  wordt de Kérastase Fusio-Dose behandeling voorbereid, erin gemasseerd en voorzien van een warme handdoek welke de behandeling extra stimuleert.
De warme handdoek zorgt ervoor dat de schubben van het haar zich openen zodat  de Fusio Dose zich kan ‘nestelen’ in de kern van het haar. De schubben worden tijdens het afkoelen van de handdoek (en dus het haar) weer gelsloten waardoor de werkzame bestanddelen zich in de haar kern blijven bevinden.
Daarom, tijd om te relaxen! vrijwel direct  wordt het haar weer uitgespoeld en gaat de behandeling verder zoals een reguliere behandeling, alles in overleg met onze stylisten.

Een paar dagen later……

Nog steeds is het zichtbaar dat het haar een extra verzorgende behandeling heeft gehad.
De werkzame bestanddelen blijven weken aanwezig in het haar, ze verspreiden zich langzaam over het haar tot ze volledig zijn opgenomen of hun werkzaamheid verliezen.
Advies, gebruik thuis de door ons geadviseerde haarverzorgingsproducten en u kunt langer genieten van de Kérastase Fusio-Dose behandeling.
Wat kost deze behandeling?
Voor kort tot schouderlengte haar berekenen wij €15 en voor lang haar tot over de schouders €30. Dit bedrag is exclusief föhnen/stylen, knippen en kleuren.
voor meer informatie adviseren wij je graag bij ons in de salon