Skip to main content

Vrouwen kunnen in iedere levensfase te maken krijgen met haarverlies en haaruitval. Onze haarsystemen zijn toe te passen bij dunner wordend haar en kale plekken. Niet alleen om je er dagelijks op je best uit te laten zien, maar belangrijker nog dat je hierop kunt vertrouwen. Je mooi te voelen, altijd. Want mooi haar hoort een een luxe te zijn waar iedereen recht op heeft.

Oorzaken haaruitval en kaalheid

De oorzaken van haaruitval en kaalheid zijn divers – hormonale veranderingen, gebrek aan mineralen, medicijnen, ongelukken, stress of blootstelling aan chemicaliën – het resultaat is en blijft kaalheid. In plaats van uzelf hieraan over te geven, zijn er betere oplossingen.

Alopecia Areata 

We zien een zeer stijgende vraag naar oplossingen voor de teruggetrokken haargrens, vooral bij dames boven de 40 jaar, en/of na de menopauze. Het verlies van haren aan de voorzijde en de zijkanten van de haargrens met verlittekening is voor veel dames een zeer emotionele en confronterende aandoening.

De haarzakjes worden aangevallen door ontstekingscellen en sterven hierdoor af waardoor er blijvend haarverlies is. Veelal wordt er gezocht naar een oplossing in de vorm van een heel haarwerk of een haarstuk welke geen dekking biedt aan de kale gebieden boven de oren.

Vraag uw huisarts of een specialist om  in aanmerking te komen voor een vergoeding van uw zorg verzekerings maatschappij te kunnen krijgen. Wilt u weten hoeveel uw zorgverzekering vergoed? klik hier! 

De Oplossing: Hairtalk Hairwear

Hairtalk Hairwear is de innovatie bij (heel) dun haar of haarverlies. Het is een haarverdikking voor de bovenzijde van het hoofd. Het haarstukje beschadigt het haar niet en is onopvallend, simpel en snel aan te brengen.

De voordelen van Hairtalk Hairwear zijn:

  • De bevestiging zorgt voor vlakke, naadloze en onopvallende verwerking in het eigen haar
  • Een snelle bevestiging zonder weven of knopen en zonder pijn
  • In veel verschillende kleuren verkrijgbaar

Absoluut natuurlijk
Dankzij de ultra dunne en platte tapebevestiging integreren de hairtalk haartops subliem met het eigen haar. Het resultaat? Een onzichtbaar,natuurlijk en prachtig geheel. Met hairtalk haartops zijn er geen oneffenheden te bespeuren.

Super comfortabel
De tapetechnologie zorgt er voor dat hairtalk Hairwear een zeer comfortabel haarverdikkingssysteem is.
Zeker zo comfortabel is de simpele en pijnloze (her)plaatsing. Langdurig en zeker. Na 2 tot 3 weken is het noodzakelijk hairtalk Hairwear te verwijderen en opnieuw aan te brengen. Dankzij de unieke haarkwaliteit kunnen de haartops 6 tot 9 maanden worden gebruikt.

Hergebruik
Het hergebruik van hairtalk Hairwear verloopt simpel en snel. De haartop wordt met een haarvriendelijke, speciale spray-oplossing van hairtalk verwijderd. Na vernieuwing van de plakgedeelten met de voorgevormde ‘cuttings’ en het verzorgen van het eigen haar, kan de haartop direct opnieuw worden toegepast.

Altijd een oplossing
Hairtalk Hairwear is beschikbaar in een zestal modellen. Modellen die verschillen in afmetingen, basismateriaal en knooptechnieken. Daarmee kan bijna ieder dun haar probleem, groot en klein, onzichtbaar worden opgelost.

Mooi kleurenpallet
Hairtalk Hairwear is beschikbaar in verschillende, levendige, sprankelende natuurtinten. Van diep zwart via aansprekend rood tot hoog blond. Ook beschikbaar in 5 root tinten waarbij het kleurverloop (van geverfd haar), van donker naar licht bij de uitgroei, wordt nagebootst voor een natuurlijk effect.

Creativiteit
Het hairtalk concept biedt creatieve mogelijkheden en oplossingen op basis van lengte, volume en kleur. Hairtalk Hairwear zijn handvervaardigde haartops van een hoogwaardige kwaliteit en maken een zeer natuurlijke haar-verdikking mogelijk aan de bovenzijde van het hoofd. Hairtalk Hairwear draagt daarmee bij aan een hernieuwde positieve kijk op het leven en een verbeterd zelfvertrouwen.

Meer Informatie of een vrijblijvend advies?

Neem contact op met één van onze haarwerk specialisten om u te voorzien van alle informatie afgestemd op uw wensen en onze expertise. 073-6103310

 

Leave a Reply