Haar tipshaarproductenHair

Fusio Dose behandeling: Ideaal als jij jouw haar eens een boost wilt geven!

By 26 februari 2018 No Comments

Kérastase pakt met Fusio-Dose meerdere behoeften van het haar tegelijk aan. Op basis van een uitgebreide diagnose kiest de kapper een combinatie van een concentré en een booster. De sterk geconcentreerde formules van de concentrés beantwoorden aan de basisbehoeften van het haar, de boosters voorzien het haar vervolgens in de secundaire behoeften. Deze exclusieve, professionele service wordt ter plekke samengesteld in de salon. Deze op maat gemaakte behandeling zorgt voor een fundamentele, directe transformatie van het haar.

kerastase-debby-1

Ieder type haar heeft andere behoeften en dient met zorg te worden behandeld. Fusio-Dose bestaat uit 4 sterk geconcentreerde formules die voorzien in de basisbehoeften van het haar. Deze concentrés worden gecombineerd met een booster, welke antwoord geeft op de secundaire behoeften van het haar. Aan de hand van de professionele haardiagnose van de Kérastase advieskapper wordt een concentré met de passende booster gemengd om een gepersonaliseerde behandeling te bieden. Met Fusio-Dose biedt Kérastase 16 op maat gemaakte combinaties waarmee de kapper een specifieke treatment op maat kan creëren, afgestemd op de persoonlijke behoeften van uw haar.

De kerastasé Fusio doe behandeling kan jij tijdens je behandeling bij ons in de salon uit laten voeren. Wij adviseren je graag naar de mogelijkheden.

 

Leave a Reply