Persbericht

Dominic Vleer draagt stokje over

By 31 augustus 2019 10 Comments

Elf jaar geleden verhuisde ik als jonge ambitieuze kapper van Rotterdam naar Den Bosch. Ik begon daar aan een groot avontuur, het openen van een eigen salon, Salon TOF. De eerste jaren werkte ik dag en nacht aan mijn salon, mijn visie en naam in de kapperswereld. Deed mee aan wedstrijden, werd trainer voor andere kappers en voorzag iedere klant die mijn salon bezocht met veel passie van de juiste coupe en of kleur.

Het was de afgelopen 10 jaar een echte rollercoaster. Het opbouwen van SalonTOF tot een begrip in Den Bosch en mijn werkzaamheden op het gebied van educatie en fotografie, blijven vernieuwen en innoveren. Dit alles heeft gemaakt waar ik nu sta. Ik ben ontzettend dankbaar dat het mij op deze manier vanuit mijn eigen kracht gelukt is.

En dan heb je een succesvolle salon, je mag de hele wereld rondreizen en ontmoet de meest inspirerende mensen, zowel zakelijk als privé. In theorie heb ik alles wat ik mij kan wensen en een onbezorgd leven. Toch mist er iets, ik ben op een punt gekomen dat de ik behoefte heb aan een betere balans tussen werk en privé en ik mijn veranderde wensen en ambities op deze manier niet meer kan realiseren.

Den Bosch is een fantastische stad maar mijn hart ligt toch in Rotterdam. Mede omdat mijn sociale leven er afspeelt, voelde ik de afgelopen jaren de heimwee groeien. Buiten mijn werk om ben ik ieder moment dat ik vrij ben in Rotterdam te vinden. Als ik vanuit Den Bosch over de Van Brienenoordbrug rij krijg ik de vlinders in mijn buik en voelt het als thuiskomen.

Dit heeft mij doen besluiten dat ik mijn salon in de ‘’stille’’ verkoop heb gezet en ben ik achter de schermen op zoek ben gegaan naar de juiste koper. Dit was geen makkelijke beslissing. Ik ga mijn ‘’kindje’’ waar ik zo hard aan had gewerkt, de afgelopen tien jaar verkopen. Het team van Salon TOF waar ik de afgelopen jaren veel avonturen mee heb beleefd gedag zeggen. Klanten waarmee ik een jarenlange band heb opgebouwd verlaten. Ik ga het ontzettend missen, de salon, mijn collega’s en mijn klanten maar het is tijd om voor mijzelf te kiezen.

Hoewel ik niet exact weet wat ik hierna ga doen zijn er al onverwacht meerdere deuren voor mij geopend. Het is spannend en ik wil dit moment pakken om bewust mijn nieuwe koers uit te zetten. Ik blijf zeker werkzaam in de branche en mijn werkzaamheden voor L’Oreal Professionnel en Dominic Vleer Education zet ik voort. Zodra mijn plannen concreet zijn zal ik dit uiteraard met jullie delen.

Ik wil iedereen ontzettend bedanken voor de fijne tijd, de samenwerkingen en mooie relaties van de afgelopen jaren. Mijn lieve trouwe klanten ontzettend bedankt dat ik jullie elke keer blij mocht maken met de juiste coupe en/of kleur.

Het is een hoofdstuk in mijn leven waar ik ontzettend trots en dankbaar voor ben en ik kijk met veel enthousiasme naar wat het volgende hoofdstuk mij gaat brengen.

Ik heb 10 jaar geïnvesteerd in de kwaliteit van Salon Tof en mijn collega’s dus heb het volle vertrouwen de voortzetting van kwaliteit en beleving zoals u gewend bent. Op 1 augustus is Tim Boers (Hair and People BV) eigenaar geworden van Salon TOF.

Tot 31 december zal ik werkzaam zijn in de salon. Afspraken kunnen tot 20 december 2019 ingepland worden. Ik hoop mijn klanten allemaal nog persoonlijk te kunnen bedanken en indien gewenst over te dragen aan één van mijn collega’s.

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van dit bericht dan ben ik natuurlijk altijd en overal te bereiken zoals je dat van mij gewend bent.

Liefs, DO

10 Comments

 • Ingrid Muffels schreef:

  Dat is niet tof……maar voor jou wel! Jammer maar je moet je hart volgen want dat klopt X

 • Audrey Claes schreef:

  Dag Dominic,

  Mijn vriend is een Rotterdammer. Ik snap jouw heimwee. Moedig om je hart zo te volgen.
  Succes en doe Rotterdam de groetjes.

  Audrey

 • P.L. Leis schreef:

  Hey Dominique ik ben geloof ik maar een keer bij je geweest maar na het lezen van je stukje wens ik je heel veel plezier liefde en gezondheid voor de toekomst.
  Die ene keer dat ik bij jullie ben geweest lang geleden ben ik niet vergeten en ben nog steeds lid om de mail en zo hè….

  Ik hoop dat je hierna gewoon lekker gaat doen waar je zin in hebt enigszins wel jammer want ook al ben ik maar een keer geweest nou moet ik weer op zoek naar een goede kapper…

  Dat is tegenwoordig net zo moeilijk als het vinden van een huisarts gek genoeg hahaha….
  Dichtbij deze alle goeds voor de toekomst voor jou en iedereen die je lief is succes…

  Luc..

  • info@salontof.nl schreef:

   Hey Luc, Bedankt voor je lieve reactie op mijn bericht. Altijd ons hart blijven volgen.

   Mocht ik je kunnen helpen met met het vinden van de juiste kapper, let me know.

   Groeten Dominic

 • An schreef:

  Geweldig spannend opwindende tijd een nieuwe open toekomst inslaan en weer lekker terug naar je hometown Rotterdam om je inner balans te realiseren. Helemaal stoer en meer dan mooi. Ik ga je open en leuke persoonlijkheid ontzettend missen naast het feit dat alleen jij met je magische haarkunsten mijn haar laat schitteren op de Brabantse straten, wat een complimen, maandenlang, nadat ik weer bij jou ben geweest. Bedankt voor deze vreugde !! Veel liefs An Molemans (dien gekke helmonder) 😂😆😘

  • info@salontof.nl schreef:

   Hey Lieve An,

   Bedankt voor je lieve woorden. Mocht ik of SalonTOF ooit iets voor je kunnen betekenen dan hoor ik het uiteraard graag.

   Liefs Dominic

 • Roy Maidman schreef:

  Beste Dominic,
  Ik wens jouw samen met je dierbaren al het goede toe.

  Hartelijke groet,
  Roy Maidman

Leave a Reply