Skip to main content

Afspraak maken

Telefonisch of online

Online kunnen zowel knip als kleurbehandelingen worden ingepland.

Bij het maken van online afspraken voor kleurbehandelingen is het belangrijk dat u erbij vermeld om wat voor kleuring het precies gaat.

Weet u niet precies wat voor behandeling u wenst dan kunt u het beste telefonisch de afspraak in plannen omdat wij dan rekening kunnen houden met de juiste tijd die wij voor de behandeling  uitplannen om het gewenste resulaat te bereiken.

Vragen met betrekking tot het maken van een afspraak via de mail kunnen door ons niet in behandeling worden genomen.

ONLINE AFSPRAAK MAKEN
TELEFONISCHE AFSPRAAK

Vragen over

behandelingen en/of prijzen?

Voor een prijsoverzicht, klik hier.

Heb je vragen over de kosten van onze behandelingen, kom dan gerust langs of neem telefonisch contact met ons op. Op deze manier kunnen wij jouw vraag zo concreet en persoonlijk mogelijk beantwoorden.

De prijzen van onze kleurbehandelingen zijn vanaf prijzen. Voor prijsopgaves van kleurspecials zoals Balayage, Grey, en Ombre’s adviseren wij jou langs te komen in onze salon. Deze prijzen worden berekend op basis van jouw haarlengte, haardikte en haarkwaliteit en de benodigde behandelingstijd. Onze stylisten kunnen op deze wijze jouw vraag optimaal beantwoorden.

Bel ons voor meer info:
073 – 610 33 10

Vragen met betrekking tot prijzen en behandelingen via de mail kunnen door ons niet in behandeling worden genomen.

Openings
tijden

Dinsdag: 09:00 tot 18:00

Woensdag: 09:00 tot 18:00

Donderdag: 09:00 tot 18:00

Vrijdag: 09:00 tot 18:00

Afspraak
annuleren 

kan uitsluitend
telefonisch
24-uurs beleid

Zijn je plannen veranderd? Laat het ons dan minimaal 24 uur van tevoren weten. Anders brengen wij de afspraak alsnog in rekening.

Tot 24 uur voor aanvang kun jij kosteloos jouw afspraak annuleren. Daarna zijn we genoodzaakt 50% van de kosten in rekening te brengen. Indien je 1 uur of later voor aanvang annuleert, brengen wij 100% kosten in rekening.