Specials

Mijn eigen haar stylen

LEER ZELF JE HAAR TE STYLEN!

Binnen onze klantenkring ontdekten we de behoefte aan een “Personal Styling Class”. Regelmatig horen wij kappers van klanten dat ze het jammer vinden dat ze na het bezoek aan onze salon het haar zelf niet zo kunnen krijgen als wij dat kunnen, en wij willen graag dat je elke dag geniet van je kapsel!

En geloof ons, het zijn de tips en tricks die het verschil kunnen maken, en dit willen we graag delen. In een 1 op 1 sessie neemt onze hairstylist uitgebreid de tijd om samen met jou je wensen en mogelijkheden te bespreken. Daarin kijken we ook naar je coupe en kleur en geven we eerlijk advies over de mogelijkheden van hairstyling. We laten je kennismaken met de producten die het beste passen bij je haar en wensen, en samen creeren we je kapsel. Als je talent hebt, laten we graag verschillende stylingmogelijkheden zien, zodat je altijd Hairdressed bent voor dat gezellige feestje of leuke avondje uit.

INHOUD VAN SESSIE:
  • Intakegesprek
  • Advies haarverzorging en hairstylingsproducten
  • Preparen van het haar.
  • Haarstyling en tips en trucs.

Duur 1,5 uur
Kosten € 75,-*

De datum en tijdstip van de workshop is in overleg te bepalen.

TIP: De workshop is ook te reserveren als vrijgezellen feest en/of vriendinnenavond.

Overweeg jij deze workshop te reserveren? Vermeld dit dan bij het maken van een afspraak! Wij reserveren dan wat extra tijd.

Bruidskapsel

& Bruidsmake-up

Bruid en kapper, dat is een kwestie van vertrouwen. Op jouw mooiste dag wil je dat jouw bruidskapsel en bruidsmake-up er de hele dag perfect uitzien. Wij kunnen er voor zorgen dat jij er fantastisch uitziet op jouw bruiloft! Of je nu kort, halflang of lang haar hebt, wij creëren voor iedere bruid het perfecte kapsel. Onze visagisten zorgen ervoor dat je make-up er perfect uit ziet. We bieden verschillende arrangementen aan voor zowel de bruid, bruidegom en indien gewenst ook voor je gasten.

BRUILOFT- SALON ARRANGEMENT

Het bruidsarrangement bestaat uit een TryOut (intakegesprek, proefkapsel) en het bruidskapsel op de dag van je bruiloft in onze salon. Het arrangement is uit te breiden met behandelingen voor de bijpassende make-up en/of perfect gestileerde wenkbrauwen.

Bruidsarrangement | €250

Tryout 
en Intakegesprek
Proefkapsel (90 min.)
Weddingday
 Bruidskapsel (45 min.)

Bruids make-up | €150

Tryout en intakegesprek
Proef Make-up (90min.)
Weddingday Make-up (45min.)

OP LOCATIE

Het is fijn om je huwelijksdag in alle rust te starten in één van onze salons. Geef je er de voorkeur aan om je haar en make-up op locatie te laten verzorgen, dan kan dat natuurlijk ook, of het nu thuis is, bij je ouders of op de plek waar je het jawoord gaat geven. Aan deze service zijn wel extra kosten verbonden. Neem contact op met ons voor een offerte op maat.

Krullen knippen

(Incl. dry form cutting)

Wij knippen krullen in uw haar! Hoe?

Met onze speciale krul kniptechniek
  • Natuurlijk krullend haar ziet er veerkrachtiger uit.
  • Onzichtbare natuurlijke krullen komen weer te voorschijn.
  • Uw haar krijgt 2x zoveel krullen en 2x zoveel volume.
  • Zo krijg je jouw kapsel ook thuis makkelijk in model.
Krul knipbehandeling | €59

Intake
Wasmassage
Model personaliseren met schaar
Diffuse dry fohn techniek
Styling & finishing
Advies voor thuis

Het krullen knippen is arbeidsintensiever en daarom nemen wij hiervoor graag wat extra tijd. Overweeg je om je krullende haar op deze speciale manier te laten knippen? Vermeld dit dan bij het maken van een afspraak!

Metamorfose

Op zoek naar een nieuwe look?

Samen kijken we hoe jij het beste in jezelf naar boven kunt halen! Een metamorfose bestaat uit het knippen, kleuren en stylen van jouw haar!

Het verzorgen van de perfecte wenkbrauwen en haarverzorgingsbehandelingen ook tot de mogelijkheden bij een metamorphose.

We verzorgen een complete metamorfose en geven u advies en uitleg, zodat u uw nieuwe look ook zelf kunt maken.

Bij de metamorfose houden we onder andere rekening met uw gezichtsvorm, huidskleur en kleur van uw ogen. Zo creëren we een look die uw uitstraling versterkt. Onze stylisten zijn hier perfect van op de hoogte, zodat we zeker weten dat u het juiste advies krijgt.

Ben jij enthousiast geworden over onze metamorfoses? En Benieuwd naar de mogelijkheden ? Neem vrijblijvend contact met ons op.