Specials

Bruidskapsel

& Bruidsmake-up

Bruid en kapper, dat is een kwestie van vertrouwen. Op jouw mooiste dag wil je dat jouw bruidskapsel en bruidsmake-up er de hele dag perfect uitzien. Wij kunnen er voor zorgen dat jij er fantastisch uitziet op jouw bruiloft! Of je nu kort, halflang of lang haar hebt, wij creëren voor iedere bruid het perfecte kapsel. Onze visagisten zorgen ervoor dat je make-up er perfect uit ziet. We bieden verschillende arrangementen aan voor zowel de bruid, bruidegom en indien gewenst ook voor je gasten.

BRUILOFT- SALON ARRANGEMENT

Het bruidsarrangement bestaat uit een TryOut (intakegesprek, proefkapsel) en het bruidskapsel op de dag van je bruiloft in onze salon. Het arrangement is uit te breiden met behandelingen voor de bijpassende make-up en/of perfect gestileerde wenkbrauwen.

Bruidsarrangement | €250

Tryout 
en Intakegesprek
Proefkapsel (90 min.)
Weddingday
 Bruidskapsel (45 min.)

Bruids make-up | €150

Tryout en intakegesprek
Proef Make-up (90min.)
Weddingday Make-up (45min.)

OP LOCATIE

Het is fijn om je huwelijksdag in alle rust te starten in één van onze salons. Geef je er de voorkeur aan om je haar en make-up op locatie te laten verzorgen, dan kan dat natuurlijk ook, of het nu thuis is, bij je ouders of op de plek waar je het jawoord gaat geven. Aan deze service zijn wel extra kosten verbonden. Neem contact op met ons voor een offerte op maat.