vakantie-2014

30 Mei Wanneer Is Jouw Kapper Met Vakantie?

De zomerperiode staat weer voor de deur en dat betekent dat wij jou graag op de hoogte willen brengen wanneer wij precies met vakantie gaan zodat jij deze hele zomer er stralend uitziet en niet teleurgesteld met een uitgroei of veel te lang en droog haar op vakantie moet gaan.

 

Jill gaat van 6 september t/m 16 september heerlijk naar het zonnige zuid Europa.

….Jill vergeet de zonnebrand niet mee te nemen!

Joël gaat van 22 augustus t/m 9 september op vakantie maar ze is er nog niet helemaal over uit waar de reis naar toe zou gaan. 

….Joël srprs.me is misschien een leuke site die jou kan helpen met je keuze.


Linda gaat van 1 augustus t/m 19 augustus met haar vriend heerlijk van de Italiaanse pasta, espresso en natuur genieten. 

….De ‘Italiaans Voor Dummies’ is niet meer weg te denken in Linda haar lunchpauze.

Dominic* gaat van 24 juni t/m 8 juli Azië ontdekken.

….jarenlang Amerika is nu verruild voor het mooie Malaysia.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn hebben wij de volgende belangrijke mededelingen op een rijtje gezet voor het maken van afspraken bij salonTOF:

*Door de drukke agenda van Dominic is het helaas na zijn vakantie niet meer mogelijk om met hem een afspraak in te plannen via het online afspraken systeem. Om afspraken met Dominic in te plannen verzoeken wij u dat direct na uw afspraak in de salon te doen of telefonische contact met de salon op te nemen. Ook zal hij uitsluitend zijn eigen vaste klanten behandelen en heeft hij een klanten stop. Hiermee hopen wij te bereiken dat hij voldoende tijd blijft houden om zijn vaste, trouwe klanten te kunnen blijven behandelen.

Wilt u tocht graag in de toekomst door Dominic geholpen worden? Dan raden wij u aan dit aan te geven en wij zullen uw gegevens dan noteren voor als er een plaats beschikbaar komt.

-Kijkt u in onze online agenda of belt u naar de salon om een afspraak te maken maar wij hebben niet op het moment dat u graag een afspraak wilt inplannen de tijd beschikbaar? Wij zetten u graag op een bel lijst, zodat wij u kunnen bellen als er een plaatsje vrijkomt.

-Afspraken wijzigen en/of annuleren kan uitsluitend pet telefonische contact.

-Afspraken maken kan uitsluitend via ons online afspraken systeem, per telefoon of bij ons in de salon. (niet via social media, private messenger of mail).

Mocht u vragen hebben over bovenstaande mededelingen, dan kunt u altijd even bij ons langskomen in de salon of u kunt ons telefonische bereiken.

Geen reactie's

Geef een reactie