Het creative team van SalonTOF bestaat uit:

Jill

Topstylist

Werkt heel technisch en precies. Heeft gevoel voor mode en fashion. Vertaald graag jouw wensen met als resultaat een mooie kleur of een lekker vallende coupe. Styled ook vaak bruiden en voorziet ze dan ook van een mooie make-up. Een echt natuurtalent.

 

Aanwezig op: Woensdag, donderdag, vrijdag & zaterdag

Linda

Hairstylist

Creatief en zeer gedreven. Geeft graag een goed en passend advies afgestemd op jouw wensen. Ook zorgt Linda voor gezelligheid tijdens de behandeling. Heb je nog geen idee wat je precies wilt? Linda heeft altijd een passend idee.

 

Aanwezig op: Woensdag, Donderdag, vrijdag & zaterdag

Joël

Hairstylist

Energieke hairstylist, kleurspecialist en al vanaf het eerste moment werkzaam bij TOF. Zet haarkwaliteit boven alles. Haalt overal inspiratie uit en vandaan. Luistert naar jouw wensen en haalt het mooiste in je naar boven.

 

Aanwezig op: Dinsdag, woensdag, vrijdag & zaterdag

Dominic

Art Director
Pure passie voor haar! Is lief voor je haar en zorgt voor een fijne sfeer tijdens de behandeling. Als Art Director van TOF heeft hij alle know how in huis om je haar te geven wat het nodig heeft. Een echte allrounder die met vele prestigieuze awards tot de Nederlandse top van haarstylisten behoort.

 

Aanwezig op: Dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag & zaterdag

???

Wie wordt onze nieuwe ster?
Ben jij het nieuwe talent die ons team komt versterken? Wij zoeken een stagiaire/assistent die op donderdag,vrijdag en zaterdag ons team wilt komen versterken!
Voor meer info: